Om oss

Min Galopphäst är ett företag som gör det möjligt för dig att köpa en andel i en galopphäst för en låg engångskostnad. Vi brinner för att låta dig fascineras av galoppsporten även om du inte befinner dig i stallet eller på tävlingsbanan. Vår vision är att det ska vara lika vanligt att äga en galopphäst som att vara med i Postkodlotteriet!

Som andelsägare får du bland annat del av våra innehållsrika och mycket populära veckobrev med exklusivt bildmaterial och detaljerad information om din häst. Vi är också angelägna om att via sociala medier låta både andelsägare och dig som ännu inte köpt en andel att följa våra galopphästars liv.

Bild på en av våra duktiga andelshästar i galopptävling

Följ din häst i vardagen!

Vardagen för din galopphäst är både spännande och innehållsrik! Som delägare får du en unik inblick i stallets rutiner, vilka tider och distanser din häst tränar på och hur hästen din förbereds inför sitt kommande lopp. När din häst startar upplever du det bäst på plats på banan men kan också se loppet via livesändning.

Du får självklart del av tränarens analyser både före och efter loppet och dessutom – din del av prispengarna!

Enkelt

Du följer din galopphäst i vardagen via sociala medier och via detaljerade mail angående hästens träningspass och framsteg.

Roligt

Ta del av din galopphästs framfart i loppen och upplev farten och spänningen direkt på banan eller via livesändningen.

money_045-money_bags-business-finance-cash Created with Sketch.

Vinst!

När din galopphäst springer in pengar betalas dessa ut till din bankkonto!

Min galopphästs grundare, Jessica Ohlson, med en av hästarna

Om Jessica

Jessica Ohlson är grundare till Min Galopphäst och professionell galopptränare. Jessica har också ridit ca 100 lopp. Intresset för galoppsporten föddes som tolvåring och som artonåring gjorde Jessica sin debut på tävlingsbanan som tränare och ryttare.

Som galopptränare är Jessica särskilt intresserad av att hitta de små detaljerna som göra att varje häst kan prestera som bäst utifrån sin egen förmåga.

Kontakta oss

Vi håller till på Ullbolsta Gård utanför Uppsala. Du är välkommen att besöka oss! Föranmäl dig helst så att du får ut mesta möjliga av ditt besök hos oss.

Ullbolsta
743 86 Bälinge