Publicerad av Jessica Ohlson den .

Välkommen 2019!

Idag summerar jag 2018 och berättar om planerna inför 2019!
Välkommen 2019!
Så har vi ett nytt år här och summeringarna av 2018 haglar tätt, tillsammans med målsättningar och löften inför 2019. För MinGalopphästs del är summeringen av 2018 kort och enkel. Vi lanserades i december och veckorna därefter har varit intensiva. Andelsförsäljningen tog fart direkt och har även fortsatt trots jul- och nyårsshelger. Det känns skönt att ha den starten i ryggen nu när vi går in i 2019!

I år är målsättningarna höga. Dels för varje häst i stallet men också för MinGalopphäst som företag. Det som väntar härnäst företagsmässigt är förenklade betalningsmöjligheter på hemsidan, bland annat kommer det finnas swish och fakturabetalning tillgängligt inom kort. Som alltid strävar vi efter att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa och äga galopphäst!

Jag kommer också att röra mig ute på bland annat ridskolor under året för att ge en introduktion till att rida galopphästar och för att berätta om MinGalopphäst och vår verksamhet. Vill du att jag ska besöka din ridskola eller ridklubb? Skicka iväg ett mail till jessica@mingalopphast.se så tar vi det därifrån!

Delägare i respektive häst kommer under veckan att få en detaljerad redogörelse för hästarnas plan under året. När planen för hästarnas matchning sätts tar jag hänsyn till hästens möjlighet att tjäna pengar både på kort och lång sikt, hästens utvecklingsmöjligheter och vilka lopp som kan göra att hästen förbättrar sitt självförtroende, när på året hästen ska vara som bäst samt vilka typer av banunderlag och distanser som kan passa hästen bäst. För de äldre hästarna, Made of Stars och Color me Crazy är planen lättare att göra eftersom jag känner till deras styrkor och svagheter.

Det är däremot svårare att sätta upp planen för unghästarna. Särskilt för She’s like the Wind och Guidetti som fortfarande grundtränas och det är svårt att svara på när de kommer att vara redo för att starta. Här blir planen väldigt preliminär men för båda hästarna finns ett par större lopp i åtanke framåt hösten.

Madame Easter går en spännande säsong till mötes och jag tror att hon kommer utvecklas rejält under grundträningen. Som treåring kommer det finnas mängder med lopp att välja på så snart vinteruppehållet är över!

Jag säger varmt välkommen till 2019!

Vill du äga galopphäst?

Hos MinGalopphäst.se köper du en andel i en galopphäst för engångsavgiften 699 kr. Andelen sträcker sig över hela 2- och 3-årssäsongen. En avgift men mycket nöje i 2 år!

Bli delägare