Publicerad av Jessica Ohlson den .

Vad är MinGalopphäst.se?

MinGalopphäst.se är ett nytt och unikt koncept för dig som vill äga en del av en galopphäst. Läs mer om oss!
Vad är MinGalopphäst.se?

MinGalopphäst.se

MinGalopphäst.se är ett nytt och unikt företagskoncept inom galoppsporten. För den som inte haft en ingång till galoppsporten via vänner eller familj har det tidigare varit besvärligt att bli delägare i en galopphäst. Det har funnits ett tomrum där det saknats ett enkelt, billigt och lättbegripligt sätt att köpa en andel i en galopphäst. 

Idén till MinGalopphäst.se föddes under 2017 och därefter har det ägnats drygt ett år åt att arbeta fram det optimala konceptet för dig som hästägare. MinGalopphäst.se finns till för dig som vill uppleva känslan av att äga en galopphäst, i vardagen, i med- och motgång och på tävlingsplatsen. Deläger du en häst via MinGalopphäst.se kommer du att lära känna din häst och få ta del av hästens vardag på samma sätt som vi i stallet kan göra.  

Vår vision är att det ska vara lika enkelt och vanligt att deläga en galopphäst som att vara med i Postkodlotteriet! Vi har därför byggt upp MinGalopphäst.se kring tre centrala delar.

Fast månadsavgift

MinGalopphäst.se erbjuder till exempel en fast månadsavgift på 250 kr för din andel, på så vis undviker du månaderna där exempelvis dyra veterinärräkningar eller tävlingskostnader gör att din andelskostnad blir avsevärt högre än du räknat med. När din galopphäst springer in prispengar betalas dessa dessutom ut direkt till ditt bankkonto.

Dela vardagen med din galopphäst

MinGalopphäst.se ger dig också en djup inblick och kunskap om din galopphäst och dennes vardag. Du får detaljerad information om hur hästen tränar, vad den ägnar sig åt under dagarna och hästens hälsa i övrigt. Vi meddelar dig alltid både positiva och negativa saker så fort vi kan för att du alltid ska känna dig delaktig. Via våra sociala medier, på Facebook och Instagram, följer du även våra andra galopphästar i deras vardag.

Enkelt och smidigt

Hos oss är det enklare än någonsin att bli delägare i en galopphäst. Du behöver varken ringa eller komma förbi stallet för att köpa en andel. Du väljer ut en eller flera av våra galopphästar och köper smidigt din andel här på hemsidan. Därefter får du ett introduktionspaket med posten och betalar sedan din månadsavgift via faktura eller autogiro. Du binder aldrig upp dig för mer än månadsavgiften på 250 kr och vill du säga upp din andel har du bara en kalendermånads uppsägningstid.

Vi delar din dröm

Få saker slår känslan av att se sin galopphäst kämpa sig ner för upploppet i kamp mot ett tiotal andra fullblod, i över 60 kilometer i timmen, för att sedan nå mållinjen först. Du upplever det bäst på plats på galoppbanan men lika väl via livesändning och via lopprepriserna. Att äga en galopphäst är att uppleva både glädje, förväntan, besvikelse, spänning och adrenalinkickar utan dess like. Genom att köpa en andel i en galopphäst via MinGalopphäst.se får du allt detta serverat och du gör upplevelsen ännu bättre genom att dela den med dina vänner, familj eller kollegor. 

Att äga en galopphäst är också att ha en dröm. En dröm om segrar, framgång, delaktighet och en relation till din egen galopphäst. MinGalopphäst.se delar din dröm och vi ser fram emot många känslosamma ögonblick tillsammans med dig och din galopphäst.

Sätt dig nu ner i lugn och ro och läs mer om våra galopphästar under fliken ”Andelshästar” här på hemsidan och bestäm dig sedan för vilken eller vilka hästar du vill följa på nära håll. Glöm inte heller att följa oss på Facebook och Instagram där vi dagligen uppdaterar dig om livet för våra galopphästar.

Slutligen, varmt välkommen in i galoppsportens värld!

Vill du äga galopphäst?

Hos MinGalopphäst.se köper du en andel i en galopphäst för engångsavgiften 699 kr. Andelen sträcker sig över hela 2- och 3-årssäsongen. En avgift men mycket nöje i 2 år!

Bli delägare