Publicerad av Jessica Ohlson den .

Kan man verkligen sälja galopphästar via Swish?

MinGalopphäst.se är mån om att ligga i framkant rörande digital och social utveckling. Allt för att göra det enklare och mer attraktivt att vara ägare till en galopphäst. Läs grundaren Jessicas tankar om att föra galopphästarna och galoppsporten närmare vanliga människor genom att hänga med i utvecklingen!
Kan man verkligen sälja galopphästar via Swish?

Hur köper du din galopphäst?

MinGalopphäst.se startades i december men hade funnits som idé i över ett år dessförinnan. Den genomgående ambitionen är att göra det så lätt som möjligt att vara delägare i en galopphäst, alla tänkbara hinder ska kunna överbryggas. I detta ingår att anpassa sig till den verklighet som vi lever i, särskild vad gäller ny teknik och sociala medier. MinGalopphäst.se är på inget sätt en färdigutvecklad produkt, tvärtom. Vår ambition är hela tiden att förbättra upplevelsen av att vara ägare till en galopphäst!

Ett steg att underlätta vid köpet av en galopphäst har varit att erbjuda olika betalningsalternativ och nu är vi där! Via hemsidan MinGalopphäst.se har det redan tidigare varit möjligt att bli delägare i en galopphäst på under en minut (vilket är unikt i Sverige) och nu förenklar vi också betalningen av galopphästen genom att erbjuda Swish och fakturabetalning som komplement till betalning med kort. Även detta är unikt i Sverige!

MinGalopphäst.se planerar för framtiden

Som delägare hos MinGalopphäst.se får du mail två gånger i veckan med all information om din häst och en hel del spännande saker som händer i resten av stallet. På lite längre sikt kommer detta att kompletteras med en app där du har möjlighet att dagligen ta del av bland annat din galopphästs träningspass. Redan innan en app finns på plats kommer dessa uppdateringar via mail att förändras och mer få karaktären av ett nyhetsbrev. Befintliga delägare kommer ganska så snart att se en skillnad!

Förenklade betalningar och bättre kontakt med hästägarna är bara några av de saker som MinGalopphäst.se arbetar med. Vi har utöver detta stora planer bland annat på hur sociala medier kan användas för att visa upp galoppen och galopphästarnas vardag och hur ett besök i ett galoppstall ska kunna bli en upplevelse för hela familjen. En del av våra planer ligger långt fram i framtiden men vi arbetar konsekvent och målmedvetet mot att förverkliga dem. 

Något annat som är väldigt populärt hos våra befintliga hästägare är att köpa en 1/1000 del och betala en engångsavgift för galopphästen. Ägarskapet för dessa andelar sträcker sig till 31 december 2020, med möjlighet att förlänga det. I samband med att vi nu lanserat Swish- och fakturabetalning ger vi också rabatt på detta upplägg och säljer andelarna i hästen Shes like the Wind för 629 kr, (ord. pris 699 kr) resten av veckan.

Vårt mål är det ska vara lika vanligt att äga en galopphäst som att vara med i Postkodlotteriet!

Vill du äga galopphäst?

Hos MinGalopphäst.se köper du en andel i en galopphäst för engångsavgiften 699 kr. Andelen sträcker sig över hela 2- och 3-årssäsongen. En avgift men mycket nöje i 2 år!

Bli delägare