Publicerad av Jessica Ohlson den .

Windy duktig i debuten!

Windy duktig i debuten!

Igår startade Shes like the Wind och var duktig! Det var fem startande och de övriga fyra var på förhand bättre än henne och hade startat tidigare och så blev också resultatet men vi är ändå nöjda med hennes prestation. Vi visste att hon behöver mer rutin men att starta så här lärde hon sig mer på än att bara träna den här veckan. Nu har hon fått ett lopp i kroppen, fått en positiv upplevelse och mycket erfarenhet! Vi kommer att låta henne träna på ett par veckor innan nästa lopp och jobba med att få henne lite mer vässad. Det är positivt att hon varit så lugn hela tiden men nu behöver lägga i en växel till. Nästa gång hon startar kommer hon ha betydligt bättre chanser än igår. Hon tog inte ut sig särskilt mycket, var knappt andfådd eller svettig efteråt, det är inte farten som är problemet. Poletten behöver bara trilla ner så hon förstår vad ett lopp går ut på!

Eftersom det vara bara fem startande fick hon ändå med sig 8.400 kr i prispengar hem och dessutom några poäng vilket gör det lättare för henne att få plats i mer populära lopp framöver. Hon mår utmärkt idag, dagen efter, och kommer börja träna igen efter ett par dagars vila. Mer detaljerad plan skickas ut till alla delägare på söndag!

Det var ett 10-tal delägare på plats igår, riktigt roligt att så pass många kunde följa loppet på plats en helt vanlig onsdag! 


Shes like the Wind med träckare Alva.


Shes like the Wind inför loppet.


Tränare Jessica, jockey Ulrika och några av det 10-tal delägare som var på plats för att se loppet!

Shes like the Wind och Alva ett par minuter efter loppet. Redan återhämtad med tid över för att bli kliad!

Vill du äga galopphäst?

Hos MinGalopphäst.se köper du en andel i en galopphäst för engångsavgiften 699 kr. Andelen sträcker sig över hela 2- och 3-årssäsongen. En avgift men mycket nöje i 2 år!

Bli delägare