Publicerad av Jessica Ohlson den .

Debut för Shes like the Wind

Debut för Shes like the Wind
På onsdag gör Shes like the Wind sin debut. Hon kvalade ju förra söndagen och får därför starta i lopp. På förhand ser motståndet tufft ut och vi tror att Windy kommer att behöva något eller några lopp innan poletten trillar ner och hon förstår vad det handlar om. Hon har visat väldigt bra fart vid flera tillfällen i träning men anstränger sig inte mer än nödvändigt. I lopp krävs det att hon tar i ännu lite mer än i träning. 

Det är bara fem hästar i loppet så även om motståndet är bra så kommer det blir en fin upplevelse för henne och ett snällare debutlopp går nästan inte att hitta. Med så få hästar kommer ilastningen i startboxarna gå smidigt, hon kommer att kunna få ett trevligt lopp utan för mycket trängsel och sen får vi se hur mycket fart hon kan plocka fram redan i debuten. Det viktigaste är att hon får en bra upplevelse och får bygga självförtroende inför kommande lopp!

Vill du äga galopphäst?

Hos MinGalopphäst.se köper du en andel i en galopphäst för engångsavgiften 699 kr. Andelen sträcker sig över hela 2- och 3-årssäsongen. En avgift men mycket nöje i 2 år!

Bli delägare