Publicerad av Jessica Ohlson den .

5 anledningar att deläga galopphäst!

Nyfiken på galoppsporten? Här är 5 anledningar att bli delägare i en galopphäst!
5 anledningar att deläga galopphäst!

1) Ny upplevelse
Aldrig varit i kontakt med galopp? Det är en alldeles unik sport där allt handlar om att komma först över mållinjen. Som delägare i en galopphäst får du veta precis hur alla förberedelser sett ut inför loppet och hur tankarna går hos både tränare och jockey! Galopphästen tränas som en elitidrottare där man strävar att optimera foder, träning, muskelmassa och hästens välbefinnande för att få den att prestera på topp när det gäller. 

2) Upploppsstriden
Du har inte upplevt adrenalinkickar innan du ropat, hejat och manat på din egen häst under en upploppsstrid. Du upplever det bäst på plats men känslan och adrenalinkicken går även genom dator- eller TV-skärmen. 


Foto SvenskGalopp

3) Gemenskap
När du äger en liten andel av en galopphäst är ni många som delar på hästen, upplevelserna och känslorna! Det kan bli starten på livslång vänskap och ett intresse att dela med många andra människor! 

4) Pengar tillbaka
Galopphästar tävlar alltid om pengar. Från 20.000 kr upp till över en miljon kronor i förstapris. Äger du en del av hästen får du också din del av prispengarna. Hästar som är placerade etta, tvåa, trea, fyra, femma eller sexa får prispengar. 

5) Liten risk - stora känslor!
Att äga en liten del av en galopphäst innebär en mycket liten ekonomisk risk men lika mycket glädje, spänning och förväntan som om du ägt hela hästen själv! Äger du en liten del kan du dessutom sprida chansen till framgång genom att äga en liten del i flera olika hästar.


Foto SvenskGalopp

Intresserad?

Hos MinGalopphäst.se börjar äventyret som delägare i en galopphäst redan imorgonLäs mer här!

Vill du äga galopphäst?

Hos MinGalopphäst.se köper du en andel i en galopphäst för engångsavgiften 699 kr. Andelen sträcker sig över hela 2- och 3-årssäsongen. En avgift men mycket nöje i 2 år!

Bli delägare